Sóc l’Anna Carré
i sóc Coach i Consultora
d’Empreses

Ofereixo el meu coneixement i el meu acompanyament per redefinir els teus objectius, millorar els teus processos i assegurar l’èxit.

LA MEVA DIFERÈNCIA

La meva diferència està marcada per la meva experiència en processos de millora continua, aplicant eines de Lean i Six Sigma i que la meva metodologia està basada en les persones i els equips.

COCACHING PER EMPRESES

Acompanyo a les persones dintre de l’àmbit de les empreses i les organitzacions per desenvolupar el seu talent i millorar els seus processos. Es pot treballar tant a nivell individual com a nivell d’equips.

Coaching i mentoring executiu

Sessions amb directius per millorar les habilitats i el lideratge. Fent servir l’autoconeixement, el pensament reflexiu i la intel·ligència emocional, per relacionar-se de manera efectiva amb l’equip i gestionar la transformació de l’empresa.

Son programes amb alts directius o persones d’alta rellevància a les organitzacions, i amb una durada d’entre 6 i 12 mesos

Coaching d’equips

Sessions de Coaching grupal per desenvolupar equips d’alt rendiment, millorant la seva eficiència, la cohesió de l’equip, la seva motivació i obtenir l’excel·lència professional.

El nombre de sessions s’ajusta a les necessitats de l’equip. Es recomana una sessió per mes amb una durada d’entre 6 i 12 mesos.

PÍLDORES FORMATIVES

Serveis de formació per empreses i organitzacions públiqúes i privades.

Són cursos adaptats a les necessitats de l’empresa i el moment.

Contacteu amb mi i us faré una proposta específica per la vostra empresa

1. Formacions de millora continua
amb eines lean i six sigma:

Mètode 5S: Millorem l’eficiència i productivitat de l’equip

Li agradaria tenir un sistema que millorés les condiciones de treball, la seguretat, el clima laboral i la motivació dels seus treballadors?

Si en la seva empresa li costa trobar les coses: eines, documentació, materials,
etc., i les persones no es senten responsables del seu lloc de treball, la metodologia 5S l’ajudarà a tenir un sistema estandarditzat d’ordre en els llocs de treball, a optimitzar l’espai i a incrementar el treball en equip. Les 5S és una eina que ajuda a motivar a les persones perquè proposin accions de millora i ajudin a incrementar l’eficiència i la productivitat.

DMAIC. Yellow Belt Certification: Resolució de problemes

S’imagina que li arribessin només les solucions i mai els problemes?

La formació de Yellow Belt o Resolució de problemes de manera efectiva l’ajudarà a fer que els seus processos siguin més eficients, millorant la qualitat i la productivitat, incrementant els beneficis de la seva empresa. És un mètode eficient a donar-li la volta als problemes, convertint-los en tresors per millorar els resultats econòmics.  Es pot garantir el 100% d’èxit en la implementació de les solucions. Acompanyo als treballadors en els projectes de millora per aconseguir la solució definitiva.

Error Humà: Busquem les solucions

L’error està en la naturalesa humana, sense errors no hi hauria aprenentatge i sense aprenentatge no hi hauria millora.

Dins la cultura de la Millora Continua podem aprendre a dissenyar els nostres processos per minimitzar, o inclús evitar els errors.
Aprendrem a conèixer com funciona la nostra ment, com intervenen els nostres sentiments i les nostres emocions a l’hora de prendre una decisió.
Coneixerem els diferents tipus d’errors i les seves solucions.

Mapes de procés: Analitzem el procés de treball i trobem oportunitats

Aprendre a dibuixar mapes de processos ens ajudarà a entendre el que està passant en els processos dels nostres negocis.

Podrem descobrir i prioritzar els problemes del procés, identificar ineficiències, retards, colls d’ampolla i trobar oportunitats de millora.
També aprendrem a identificar indicadors (KPI’s) que ens ajudaran a saber en tot moment en quina mesura estem millorant.
Els mapes de procés ens ajuden a desenvolupar petits projectes de millora en totes les àrees de l’empresa i potencien el treball en equip.

Kaizen: Millora contínua

El mètode Kaizen és un sistema de gestió que està orientat a la millora continua.

La Millora Continua és una filosofia de treball, una manera diferent de veure les coses que fa que millorem dia a dia tot allò que fem i fa ells llocs de treball més humans. És un procés que es fonamenta en 3 pilars:
• L’estandardització i documentació, es fan procediments escrits per tots els processos perquè així totes les feines siguin més fàcils d’aprendre i es facin sempre de la millor manera.
• Els indicadors que són sistemes de mesura per saber en tot moment on som, a on volem anar i quantificar les millores.
• La participació de totes les persones de l’empresa.

2. Tallers per millorar la
gestió d’habilitats de lideratge:

Definició de visió, missió i valors de l’empresa
Lideratge i Gestió d’equips
Disseny d’un pla de comunicació intern
La incertesa i la Gestió del canvi
Gestió de conflictes
Comunicació i assertivitat
Reunions efectives
Definició d’objectius: Hoshin plan
Gestió d’equips i motivació
Habilitats socials i empatia
Intel·ligència emocional i comunicació
Eines per l’autoconeixement i us del test DISC

SELECCIÓ DE PERSONAL I AVALUACIÓ DE TALENT

Entrevistes de selecció de personal

Acompanyo i assessoro en la selecció de candidats per cobrir un lloc de treball. Poso a disposició qüestionaris objectius i eines per valorar els candidats que més s’ajustin a les necessitats de l’empresa. També puc elaborar les descripcions dels llocs de treball necessàries a l’hora de buscar candidats.

Test DISC

Es un qüestionari que consta de 24 preguntes que es fa a traves d’un link en una plataforma online, i s’obté un informe amb una descripció de les conductes que la persona mostra. Es una eina potent que aporta informació de les tendències de comportament i que ens serveix tan per millorar la comunicació amb les persones que ens envolten, com també per seleccionar les persones que mes s’adaptin a els perfils dels llocs de treball que s’hagin de cobrir.

Desenvolupament de “Key Talents”

Ajudo a identificar, atraure i retenir les persones amb talents clau per l’empresa, alineant el seu desenvolupament amb els objectius estratègics generals

EMPRESES

QUE M’HAN FET CONFIANÇA

TESTIMONIS

Coaching i mentoring executiu

Amb l’Anna vaig treballar el meu canvi de responsabilitats en un lloc nou de treball, en va ajudar a desenvolupar les meves habilitats personals i a valorar les meves fortaleses.

Lourdes

Business manager

L’Anna es una persona molt eficient i estic molt satisfeta amb les sessions. Vaig descobrir moltes coses de mi que no sabia. Les seves sessions son molt preparades i estudiades i els exercicis que vaig fer amb ella m’han ajudat molt a resoldre gran part dels meus problemes

Josep D.

Packaging manager

Anna tiene una capacidad de escucha y empatía muy desarrolladas. Es directa y clara en su feedback y siempre está dispuesta a desafiar tu pensamiento de manera constructiva. Me ha ayudado a mejorar la comunicación y el liderazgo en el proceso de transformación.

Piet

Operations Transformation Director

Coaching d’equips

L’Anna és una gran professional amb alts coneixements de Lean. Va venir a la nostra empresa per ajudar-nos amb l’organització interna i amb el relleu generacional. Una de les coses que m’agrada de la seva feina és que és una persona molt rigorosa i pràctica.

Ella ens ha ajudat a definir amb detall la visió, missió i valors de l’empresa, a millorar el treball en equip, a incrementar la comunicació i a organitzar i ordenar les tasques i responsabilitats de cada persona.

Tot això amb una part molt humana que fa que cada persona sigui part del projecte, i hem aconseguit que tothom se senti partícip i motivat.

Neus Ferrer Isern

Gerent, Transports Porquers, SAU

El temps que hem treballat amb l’Anna ens ha servit sobretot per pensar.

Pensar com volem que funcioni l’empresa, com volem que els treballadors desenvolupin la seva feina, com implementar protocols per a cada feina i lloc de treball i sobretot pensar en com volem ser nosaltres. Com volem ser i com ho portarem a terme.

Ha significat un canvi de mentalitat que ens està fent veure més enllà del dia a dia. Hem començat a ser empresaris.

David López Canal

Departament Tècnic, Lotei Serveis Tècnics, S.L.

A Cubus +que una immobiliària, estem MOLT SATISFETS de la manera de treballar de l’Anna Carré perquè capta de seguida les nostres necessitats i fa créixer TOT EL POTENCIAL de les persones de l’equip.

Pere Bahí i Alsina

Cubus, més que una immobiliària