Aquesta setmana s’ha emes la meva ultima col·laboració de la temporada en l’espai dedicat a la psicologia  en el programa 5’ + de  Radio Olot.

Han estat 9 mesos d’intervencions setmanals on he tingut el plaer de tenir converses amenes amb la Neus Asin sobre diferents temes que esperem que hagin estat d’interès als oients i que també hagin aportat un granet d’ajuda per millorar el benestar emocional.

Moltes gràcies a tot l’equip de Radio Olot on m’he sentit com a casa, i un agraïment especial a la Neus per fer-ho fàcil i haver mantingut converses a vegades improvisades, però sempre amb l’objectiu d’arribar a tothom i parlar de temes actuals i que poguessin aportar una mica de llum en certes àrees on encara se’n parla poc. I a on hem procurat integrar temes del mon empresarial, com poden ser la gestió dels equips de treball i el lideratge, fins a temes mes personals des de la gestió de les emocions fins a certes pertorbacions que poden afectar el nostre benestar emocional.

Podeu trobar totes les converses en el podcast de Radio Olot, i també a la meva pagina web a la pestanya Podcast Radio Olot

www.annacarrecoach.com