Cada vegada es fa mes necessari per les empreses tenir un ERP o un software que els doni la seguretat de tenir controlades totes les activitats de la fabricació dels seus productes.

Molts negocis han crescut i han seguit utilitzant notes, diferents documents, fulls d’Excel, fins que arriba un moment que per tenir una visió global i definir funcions i un bon control de tot el procés i dels costos de fabricació, els sistemes utilitzats son insuficients i obsolets i és el moment de plantejar-se la informatització del procés.

I es aquí a on s’inicia un camí tortuós amb l’empresa escollida per dur a terme el desenvolupament del software, o l’adaptació de paquets estàndard a les necessitats de l’empresa. Podríem dir que es aquell punt a on l’empresa de software diu allò de que no saben el que volen i l’empresa de producció diu no ens entenen perquè no coneixen el nostre negoci. I això fa que moltes vegades el projecte quedi relegant a ja ho farem mes endavant, amb tots els problemes i deficiències que pot comportar per el negoci.

En aquest punt es a on es fa necessari que els que si coneixen el negoci, que es l’empresa, sigui capaç de fer uns REQUERIMENTS amb tots el detalls, perquè l’empresa contractada pugui entendre les necessitats. I quina millor manera que dibuixant mapes de tot el procés, des de una visió general “end to end”, fins a un detall de totes les activitats.

La meva experiència m’ha demostrat que desenvolupant aquesta eina, no nomes aconseguim que l’empresa de software entengui les necessitats i pugui fer les seves propostes, sinó que també la mateixa empresa que requereix el servei, fa un treball d’anàlisis de les seves activitats i fa una transformació per millorar la seva productivitat i la seva eficiència, arribant moltes vegades a canvis integrals de la producció i fins i tot de tota l’empresa.

Aquest es el treball que hem estat desenvolupant a J.Mallarach amb un equip molt competent que ha estat capaç de redefinir totes les seves activitats de fabricació i que han estat el detonat de un canvi estructural a tota l’empresa amb l’objectiu d’estar preparada per fer front a tots els reptes del futur.

Soc experta amb dibuixar mapes de  procés i us puc ajudar en definir REQUERIMENTS si esteu pensant en un canvi informàtic. També us puc ajudar a fer un anàlisis dels vostres processos actuals per trobar punts de millora per desenvolupar les vostres activitats.

Per a mes informació us podeu posar amb contacte amb mi.