20190222_200508- Curs de comunicacio FES-feb-19-2

 
4 pilars de la comunicació

 

Aquesta setmana i dintre la formació per empreses que fa la FES d’Olot , he fet un taller per aprendre diferents eines per millorar la comunicació a les empreses.
L’objectiu ha estat aprendre les eines que ens ofereix Lean per crear sistemes de comunicació visual en entorns a on s’estigui implementant la cultura de la millora continua. I així aconseguir que la informació flueixi de manera efectiva, tan de dalt cap a baix com de baix cap a dalt. Des de la direcció de l’empresa fins els operaris, i viceversa, i en temps real.
Els alumnes van poder practicar amb les diferents eines que vaig explicar, creant plans de comunicació per 3 empreses diferents, i es van compartir experiències i diferents punts de vista. Una gran oportunitat per aprendre i gaudir.
Va ser una jornada molt enriquidora. Moltes gràcies a tots els assistents!