20181202_221956-curs error huma

Gràcies a tots els assistents al curs de introducció a l’Error Humà que hem fet a la FES d’Olot. Ha esta un mati intens, en moltes ganes d’aprendre i molta participació. Ha esta un plaer compartir coneixements i experiències. Gràcies per el vostre interès i els vostres comentaris que en donen la energia per continuar millorant.
Espero haver aportat una visió diferent sobre com tractar els errors en els llocs de treball, en les nostres vides i en la societat. Hem après a no centrar-nos en la persona, sinó en els processos o les circumstancies que poden influir en que les nostres accions no tinguin els resultats desitjats. També hem aprés a analitzar els errors, trobar les causes i aplicar les solucions que poden ajudar a prevenir els errors.
En definitiva hem aprés a ser millors persones!

Si voleu saber mes no dubteu amb contactar-me.

info@annacarrecoach.com