El líder que no tenía cargo- Robin Sharma

Robin Sharma es un escriptor i empresari reconegut com un dels millors entrenadors de lideratge i desenvolupament personal. El seu llibre mes famós es “El monje que vendió su ferrari”

M’agrada aquesta senzilla faula que desmitifica la figura del líder, també es veritat que esta ple de topics, però es fàcil de llegir i per mes d’un pot significar un altre mirada a la dignitat de qualsevol feina i la importància de les persones i les relacions. També potser la llavor per fer-nos moltes preguntes, si tothom porta un líder a dintre seu que pot desenvolupar, si no fa falta un càrrec per ser un líder, necessitem líders? Quin ha de ser el paper del líder del futur? Quines qualitats ha de tenir? Com diu el llibre: els diners, la influencia i la posició no son res comparats amb la ment, els valors, la energia i la perseverança. I a partir d’aquí podríem començar un debat molt interessant….