el-elemento-portada1The Element-Descubrir tu pasión lo cambia todo- Sir Ken Robinson

Ken Robinson és un expert amb creativitat, educació, innovació i recursos humans, podem trobar a TED la seva conferencia “Do schools kill creativity?”. Les seves 2 obres principals son The Element i Out of our minds.

Recomano aquest llibre perquè ens fa reflexionar sobre els nostres talents i allò que es la nostre passió. Tal com diu en el llibre, les empreses del futur necessiten persones creatives, això vol dir que busquen gent que la seva vida tingui un objectiu i un significat a dins i a fora del treball.
Defineix l’Element com el punt on es troben les aptituds naturals i les inclinacions personals, o sigui quan fem el que ens agrada. Ens diu que té 2 característiques que són capacitat i vocació i 2 condicions perquè hi arribem que són la actitud i la oportunitat.
Ens parla de la por d’equivocar-nos, de la intuïció i de qüestionar-nos sempre tot. De la intel·ligència i la imaginació. Amb molts exemples ens fa reflexionar de manera profunda sobre la finalitat de la vida.