Anna Carré

anna-carre-1

M’agrada dir que faig de catalitzador extern en un procés de canvi, accelerant les transformacions.

En defineixo com a Coach, com a entrenador per corregir conductes que ens limiten. El coaching és per a mi un mètode de treball, un procés d’entrenament per començar a desmuntar el programa intern per construir-ne un de nou per tenir una vida mes plena. Utilitzant un conjunt de tècniques acompanyo a les persones en els nous aprenentatges, potenciant el millor de cadascú, col·laborant en què les persones aconsegueixin els seus objectius, gaudint més de la vida, de si mateix i dels que l’envolten. El coaching el podem aplicar en el món laboral, familiar, social i personal.

Qualsevol orientació terapèutica ajuda a les persones. Faig servir eines que s’adapten a cada client, segons les necessitats i el perfil de cadascú. La meva línia terapèutica es basa en la Teràpia Racional Emotiva Conductual, una psicoteràpia que brinda moltes oportunitats en l’estudi sobre l’ésser humà, les emocions, el pensament i la salut mental. Treballant les creences irracionals que ens porten a emocions i conductes disfuncionals. La relació interpersonal amb el client assumeix els principis bàsics d’acceptació incondicional, empatia, respecte i autenticitat.

Visió/Impacte

Quantes mes persones estiguin motivades per créixer personal i/o professionalment, compartir experiències, escoltar i entendre els altres, la vida serà mes plena, i la gent potenciarà els sentiments positius a la seva feina i en tots els aspectes de la seva vida i la humanitat serà millor.

Missió/Propósit

Acompanyar als equips en les organitzacions i els clients particulars en el seu canvi per millorar la seva vida i el seu entorn personal i professional.

Valors/Camí

En un entorn de confiança, respecte i acceptació, focalitzant-me en escoltar en lloc de jutjar, contribueixo amb l’aprenentatge i la transformació de les persones perquè siguin mes felices.

motiva1

Focus

Conèixer els valors i les creences que ens limiten per canviar-les, aprofitant els recursos que ja tenim i buscar nous recursos per ser capaços de innovar i millorar.

Compromís

Una de les mes grans compensacions de la vida es que ningú pot ajudar de manera sincera a un altre sense ajudar-se a si mateix.

R.W.Emerson

 1. Experiència professional

  Consulta particular acompanyant clients en el canvi personal y professional.
  Sessions de Psicoteràpia treballant amb els clients per millorar els seus problemes.

  36 anys d’experiència a la industria farmacèutica.
  Experta en Logística, Magatzems, Planificació de la producció, Materials Management, Control dels inventaris, Producció, Lean Manufacturing, Six Sigma i Millora continua.

  Assessorament com a Coach professional a la industria farmacèutica desenvolupant programes de creixement personal y professional per millorar el lideratge, la comunicació, el coaching d’equips, la gestió del temps, com ser assertiu, la intel·ligència emocional, la gestió del estrès.
  Assessorament a equips directius en programes de desenvolupament de “Key talents” i plans de successió.

 2. Formació

  Llicenciada en Psicologia per la UNED, col·legiada núm. 17.905. Coach professional de la Salut i Desenvolupament personal certificada per el Institut Internacional de Coaching (Psicobegia). Coach professional certificada per ASESCO (Asociación Española de Coaching) (CPC 10.423). Postgrau en Rational Emotive Therapy en el Institut RET de Barcelona. Certificació APICS (Production and Inventory Management)
  Six Sigma Green Belt. Yellow Belt facilitator. Human Error facilitator.
  Practitioner en PNL (Neurolingüística) certificada per el Institut Gestatlt.

 3. Carta de presentació
Associacions

ELS NOSTRES REFERENTS

Afiliada a entitats que ens acrediten

Venç la por i la ira que hi ha en tu. Deixa entrar dins teu una llum clara que vagi fonent el gel del teu cor. Això és tornar-se fort de veritat.

Haruki Murakami

Conferències y tallers

ALBA-OIot, Veïns Vall de Bianya

Podem aprendre a ser optimistes?

Líders d’empreses

Què és el Coaching?

Directius

Mentoring y Coaching

Managers

Taller de com ser Assertius

Managers

Eines per processos d’Aprenentatge

Directius i Managers

Gestió del canvi

Operaris de producció

Pla de desenvolupament per a l’àrea de Packaging

Women mentoring empresa

Coaching per a dones

Directius i Managers

Taller d’Eines per ser un líder

Directius

Taller de comunicació

Managers i operaris

Taller de Error Humà en el treball

Directius i Managers

Com es fa un cara a cara F2F

Women mentoring empresa

El poder en la parella

Articles

Horari flexible en les empreses

Impacte de les noves tecnologies en adolescents