Blog

11 octubre, 2018

TALLER DE GESTIÓ DEL ESTRÈS A TRANSPORTS TRESSERRAS

20180925_130549

Les empreses que estan immerses en un procés de canvi han de tenir un equip de mentors i un Coach que estiguin alerta, cuidin i mitiguin qualsevol situació o estat no desitjat dels seus treballadors.

Per que el canvi sigui un èxit s’ha d’evitar que les persones arribin a estats de frustració, angoixa, insatisfacció, baixa autoestima i depressió.

Es per això que Transports Tresserras té a disposició dels seus treballadors sessions de Coaching personal i tallers perquè tots estiguin preparats per adquirir nous hàbits i tenir recursos per millorar els seus processos per adaptar-se a les noves tecnologies.
La direcció ha apostat per la Millora Continua amb l’objectiu de complir el seu objectiu de ser el referent logístic europeu de grupatge a temperatura controlada.

Un gran èxit i un plaer de poder impartir el taller de Gestió del Estrès a on a traves d’exemples de casos reals es van analitzar les diferents situacions que poden provocar estrès a la feina i es van treballar les diferents eines per poder gestionar i moderar la seva intensitat i la seva continuïtat en el temps.

“El secret de la salut mental i física es: no plorar per el passat, no preocupar-se per el futur, y viure el moment present amb saviesa”.

Recomanacions

Deixar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *